Bosstraat 2, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver
015 75 76 37huisartsen@detorekens.be

Afspraak maken

Maak snel en online uw afspraak in onze algemene agenda, voor een raadpleging.

Afspraak maken

Onze dokters

Voor een afspraak bij een dokter naar keuze kan je hun individuele kalender raadplegen.

Kies een dokter

Onze Paramedici

Wij geven je graag meer informatie over onze paramedici.

Wie zijn zij?

De HuisArts in Opleiding - HAIO

Wat is een HAIO ?

Een HAIO (Huisarts in opleiding) is een afgestudeerd arts die de eerste twee jaar van zijn/haar loopbaan in een opleidingspraktijk meewerkt. Onze praktijk is zo'n opleidingspraktijk. De HAIO kan zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken doen. Hij/zij werkt onder de verantwoordelijkheid van de opleidende arts. Dit betekent dat de HAIO regelmatig overlegt met uw huisarts en dat deze bereikbaar is tijdens een consultatie of bezoek.

In onze praktijk werden Dr. Bruylants en Dr. Van Oevelen erkend als Praktijk-Opleider.

De opleiding verloopt onder toezicht van het Interuniversitair Centrum voor Huisarts Opleidingen en de erkennings-commissie voor huisartsen van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. 

Waarom een HAIO in onze praktijk ?

Wij geloven dat onze praktijk, met een rijke diversiteit aan patiënten, voor een HAIO een uitstekende omgeving is om het vak te leren. Onze maatschappij heeft nood aan bekwame huisartsen en wij willen graag bijdragen tot hun opleiding.
 De HAIO zal ook zorgen voor een kleine vermindering van de werkdruk van elke huisarts zodat u nog gemakkelijker in de praktijk terecht zal kunnen.

Praktisch

Zoals de andere huisartsen heeft de HAIO inzage in uw Globaal Medisch Dossier zodat hij/zij snel op de hoogte is van uw medische voorgeschiedenis. Uiteraard gelden bij de HAIO dezelfde regels van het beroepsgeheim.
 Bij de HAIO gelden dezelfde tarieven als bij de andere huisartsen, gezien hij/zij met de Getuigschriften van de praktijk opleider werkt en volledige erkenning geniet als volwaardig arts. 

Afspraak maken

Zowel via onze website als via het praktijknummer 015 75 76 37 kan u terecht voor een afspraak of huisbezoek met de HAIO. Indien u op een bepaald moment niet terecht kan bij uw vertrouwde huisarts, kan deze een afspraak of huisbezoek voorstellen bij de HAIO.