Bosstraat 2, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver
015 75 76 37huisartsen@detorekens.be

Afspraak maken

Maak snel en online uw afspraak in onze algemene agenda, voor een raadpleging.

Afspraak maken

Onze dokters

Voor een afspraak bij een dokter naar keuze kan je hun individuele kalender raadplegen.

Kies een dokter

Onze Paramedici

Wij geven je graag meer informatie over onze paramedici.

Wie zijn zij?

Een groepspraktijk, wat is dat ?

Door met meerdere artsen te gaan samenwerken krijgen we de mogelijkheden om de snel evoluerende geneeskundige wetenschap op de voet te volgen.  Door een betere organisatie van de praktijk krijgt elke arts wat meer tijd om bijscholingen te volgen.  Zo kunnen we je een betere kwaliteit van zorgen en een betere dienstverlening geven. Daarnaast heeft ook iedere arts meer mogelijkheden om een eigen familiaal en sociaal leven te leiden.

Een groepspraktijk biedt de artsen de mogelijkheid intern samen te werken met paramedici.

Lees ook : Meneer doktoor is niet meer, de groep neemt over. De Standaard, 10 februari 2016

Wat betekent dat voor jou? 

Je behoudt je eigen huisarts, je kiest hierin uiteraard wie je wenst. De andere artsen staan tot je beschikking wanneer je eigen huisarts afwezig is of niet onmiddellijk bereikbaar is.

Samenwerken

Het is onze overtuiging dat samenwerken nuttig is, hierdoor verhogen wij onze beschikbaarheid en delen we onze ervaringen. Wij werken samen in hetzelfde electronisch medische dossier, overleggen dagelijks en zorgen zo voor een continuïteit in de zorgverstrekking. Wekelijks is er een praktijkoverleg waarbij we wat moeilijkere medische patiëntenproblemen bespreken.

Samenwerken met Paramedici

Paramedici beoefenen een onderdeel van de geneeskunde, maar zijn zelf geen arts of tandarts. Zij kunnen de artsen bijstaan in allerlei taken als logopedie, verloskundige hulp (vroedvrouw), dietetiek, psychologie, kinesistherapie, verpleegkunde.

Door onze kennis in één praktijk samen te brengen proberen we optimaal de beste geneeskundige zorgen aan iedereen te kunnen bieden.

Wie ?

Wij werken in onze praktijk samen met een psychologe, een logopediste, een vroedvrouw en een dietiste. Meer info op de pagina van onze paramedici.