Bosstraat 2, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver
015 75 76 37huisartsen@detorekens.be

Afspraak maken

Maak snel en online uw afspraak in onze algemene agenda, voor een raadpleging.

Afspraak maken

Onze dokters

Voor een afspraak bij een dokter naar keuze kan je hun individuele kalender raadplegen.

Kies een dokter

Onze Paramedici

Wij geven je graag meer informatie over onze paramedici.

Wie zijn zij?

Hoe het begon

Leemstraat 30

Dokter Bruylants startte de huisartspraktijk op 15 september 1979 in een huurhuis aan de Leemstraat nummer 30. Na legerdienst in Duitsland en Brussel tussen 5 mei 1980 en 4 juni 1981 werd de praktijk verder voltijds uitgebouwd.

't Pleintje 13

Op 15 februari 1988 verhuisde de praktijk naar de nieuwe woning aan 't Pleintje 13. Half 1990 werd overgestapt naar het electronisch medisch dossier met automatisch inlezen van laboresultaten en briefwisseling.

Vanaf 1 februari 1994 stapte Dokter Gysegom mee in de praktijk en sindsdien werken we als duo-praktijk, waarbij beide artsen kunnen beschikken over alle informatie van al onze patienten.

Met de toename van het aantal raadplegingen en het verminderen van het aantal huisbezoeken werd het snel duidelijk dat één consultatie ruimte voor twee artsen te nipt werd. Vanaf 2006 werd uitgezien naar een nieuwe lokatie, die uiteindelijk gevonden werd vlakbij, op de hoek van Haverstraat en 't Pleintje.

't Pleintje 12c

Op 1 november 2009 werd de nieuwe praktijk met twee consultatie ruimten en een secretariaat in dienst genomen op het nieuwe adres 't Pleintje 12 c.

Vanaf 1 september 2011 vervoegt Dokter Laure-Anne Van Oevelen de praktijk als HAIO. Zij heeft op 31 augustus 2013 haar opleiding in onze praktijk beëindigd en start vanaf 1 oktober 2013 haar raadplegingen in onze praktijk. 

Op 1 december 2012 kwam onze secretaresse Inge Huybrechts in dienst en dankzij haar enorme hulp kregen we niet alleen een zeer patient vriendelijk onthaal maar tevens werd ons medisch archief een frisse opknapbeurt gegeven. 

Bosstraat 2

Op 21 december 2015 werden de raadplegingen opgestart in onze nieuwe Groepspraktijk De Torekens in de Bosstraat 2. 

We beschikken nu over vier volwaardige artsen kabinetten en hebben een mooi kabinet ter beschikking van paramedici die met ons wensen samen te werken. Hiermee is de toekomst van onze huisartsenpraktijk verzekerd !

Onze secretaresse Inge stopte spijtig genoeg haar taak op 1 juni 2016 en werd opgevolgd door Tanée Sabatier, een jonge en ambitieuse praktijkassistente die elke voormiddag ter beschikking staat voor alle administratieve vragen, afhalen van brieven en voorschriftjes en het maken van afspraken in onze praktijk, of bij specialisten.
Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de vragen en noden van onze patiënten.

Vanaf 1 september 2016 neemt Dr. Ling Chow de fakkel over van Dr. Andrea Gysegom die om persoonlijke reden onze praktijk verliet.

Samen met onze HAIO's kunnen wij onze raadplegingen uitbreiden en nog meer voor jullie betekenen.

Een nieuwe toekomst in Groepspraktijk De Torekens !