Bosstraat 2, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver
015 75 76 37huisartsen@detorekens.be

Afspraak maken

Maak snel en online uw afspraak in onze algemene agenda, voor een raadpleging.

Afspraak maken

Onze dokters

Voor een afspraak bij een dokter naar keuze kan je hun individuele kalender raadplegen.

Kies een dokter

Onze Paramedici

Wij geven je graag meer informatie over onze paramedici.

Wie zijn zij?

De huisarts is de eerste lijn in de gezondheidszorg

Wij begeleiden je naar meer gespecialiseerde zorg en houden je medisch dossier steeds up to date. Hiervoor bieden wij je een kwalitatieve en wetenschappelijke onderbouwde geneeskundige verzorging.

Wij bekwamen ons steeds verder door regelmatig bij te scholen en zo de huidige inzichten van de moderne geneeskunde bij je te brengen. Vandaar het belang van samenwerken met meerdere huisartsen in èèn praktijk en regelmatig overleg onderling.

Wij hechten ook veel belang aan multidisciplinair werken en bieden iedereen de mogelijkheid tot raadpleging van onze paramedici. Momenteel werken wij samen met een psychologe, een voedingsdeskundige en een vroedvrouw.

Wij hebben ooit van anderen mogen leren, daarom hebben wij onze praktijk ook opengesteld als opleidingspraktijk voor studenten en huisartsen in opleiding

De coördinatie van dit alles gebeurt dankzij onze praktijk assistente Saliha, die heel wat van je vragen kan beantwoorden en oplossen.

Alle dokters in onze groepspraktijk zijn geconventioneerd, dwz onze erelonen volgen de officiële tarieven bepaald door het R.I.Z.I.V.

Meer informatie vind je in onze praktijkfolder en op deze website.